AYDIN / NAZİLLİ - Çapahasan İlkokulu

May

23 Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir sevinç ve coşkuyla kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılını kutlarken şehitlerimizi de hüzünle andık. Ruhları Şad Olsun!

Mrt

Programda İstiklal Marşı'mızın öneminin yanı sıra İstiklal Marşı'nı Şiir Olarak Okuma Yarışması'na katılan öğrencilerimize de ödülleri verildi. Emeği geçenleri en içten saygılarımızla tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatımız sonucunda tüm okul personel ve öğrencileri 60 saniyede tahliye edildi.

Şbt

İlk Hikayem Sahnede e-twinning projemizin Hediyeleşme etkinliğini gerçekleştirdik. En güzel hediye tabiki bir kitaptır dedik ve Aydın Kuyucak Cengiz Topel ilkokulu Anasınıf öğrencilerine hediyelerimizi hazırladık. Onlar için resimli mektup yazdık ve hikaye kitapları aldık. Mutlu olmak mutlu etmekle başlar ...

Şbt

Çocukların zihinsel ve fiziksel olarak hızla büyüyüp geliştiği okul öncesi dönemde müfredattaki kazanımlara uygun olarak çocuklarımızı basit tüm gelişim yönlerini destekleyici etkinlikler yapılacaktır. Özellikle yeme ve beslenme sorunları yaşayan öğrencilerimiz için aktiviteler düşünülerek doğru beslenme adımlarının keşfedilmesi sağlanmak istenmektedir.

Şbt

Mangala oyununda ilçemizde ikinci, Küre oyununda ilçemizde üçüncülüğü aldık. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Okulumuz özenle hazırlanmış olduğu İstiklal Marşı'nı Şiir Olarak Okuma yarışmasında Jüri Özel Ödülü aldı. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

"Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında okul kantin ürün profili yenilenmiştir ve okulumuz kantinindeki ürünler tamamen doğal ve ev yapımıdır.

Kas

Okulumuz önemli gün ve haftalar içerisinde ÖĞRETMENLER GÜNÜ programı gerçekleşti. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Vefatının 83. yıldönümünde Atamızı saygı, hüzün, minnet ve özlemle andık.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası münasebetiyle ilçe programımızı sunduk.

Ekm

Kuruluşunun 98. yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı büyük bir coşkuyla kutladık.Emeği geçen bütün yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.