AYDIN / NAZİLLİ - Çapahasan İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLER,GÖSTERİLER VE OYUNLAR EŞLİĞİNDE COŞKU İLE KUTLANDI.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  TARAFINDAN DÜZENLENEN İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINA 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI.YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KATILIM BELEGELERİNİ TAKDİM ETTİ.

Mrt

Akran Zorbalığına Karşı Mücadele Eğitim Programı kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte bir farkindalık çalışması yapıldı. 3.Sınıf öğrencileri ile birlikte Arkadaşlığı geliştirmek için 'İyi bir arkadaş nasıl olmalıdır? sorusuna çocuklar cevaplar aradı. Getirdikleri beyaz tşörtlere resimleri yapıldı. 4.sınıf öğrencileri ile ise 'Akran zorbalığı ile nasıl mücadele edebiliriz?' konulu afiş çalışması yapıldı. Çocuklar yaptıkları çalışmalarını okulda gösteri ile öğrencilerlerle paylaştılar. 1.Sınıf öğrencilerine 'ZorBalık' adlı çizgi flimi izlettirildi ve üzerinde konuşuldu. 2.Sınıflarda 'Zor Duygular ile Başedebilme Becerisi ve Sınırlarını Koruma' konulu sınıf grup rehberliği yapıldı. Okul velilerine yönelik 'Akran Zorbalığını Önlemede Öğretmen Veli Öğrenciler el ele' konulu veli toplantısı yapıldı. Velilere rehberlik servisi tarafından bilgi verildi.

Mrt

LITTLE INVENTORS IN THE WORLD OF EXPERIMENT! - KÜÇÜK MUCİTLER DENEY DÜNYASINDA !

E-twinning projemiz öğrencilerimizin merak duygusunu geliştirmek,keşfetme, öğrenme, ölçme, izleme değerlendirme yapmaları, öğrencilerin  yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla kuruculuğunu üstlendiğimiz Yunanistan ve  Türkiye ülkelerinden toplam 12 ortak ile yürütülen deney projesidir. Projemiz ortakların planlamış olduğu 12 farklı deneyden oluşmaktadır. Okulumuz bu projeye anasınıfı öğrencileri ve Naciye KARA öğretmenimizin katılımı ile gerçekleştirmektedir.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA ŞİİRLER OKUDU,TÜRKÜLER  SÖYLEDİ VE GÖSTERİLER YAPILDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABÜLÜNÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİİRLER VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKERLE KUTLADI.

Mrt

YAŞLILAR HAFTASI NEDENİIYLE ÖĞRENCİLERİMİZ HUZUR EVİ ZYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.YAŞLI DEDE VE NİNELER  İLE SOHBET EDİLDİ,ŞİİRLER SÖYLEDİLER , ŞARKILAR EŞLİĞİNDE DEDE VE NİNELER İLE BİRLİKTE OYUNLAR OYNADILAR.ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI HEDİYELERİ YAŞLILARIMIZA TAKDİM ETTİLER.

Dilimizin zenginlikleri projesinde 3.sınıf öğrencilerimizden atasözleri

Mrt

3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ARTIK MATERYALLER KULANARAK KENDI OYUNCAKLARINI TASARLADILAR.

Şbt

DİLİMİZİN ZENLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA BİR ŞAİR BİR ŞİİR ETKİNLİĞİ İLE ÖĞRENCİLER KENDİ YAZDIKLARI ŞİİRLERİ OKUDULAR.

Şbt

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE OKULUMUZA GELEN MİSAFİRLERİMİZ VERGİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTILAR. ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİLER .

Şbt

3.SINIF ÖĞRENCİLERMİZ HAYAT BİLGİSİ DERSİNDE TRAFİK İŞARETLERİ VE LEVHALAR KONUSUNU TRAFİK POLİSİ EŞLİĞİNDE DENEYİMLEYEREK ÖĞRENDİLER.

Şbt

4.Sınıf öğrencilerimiz ile kütüphane gezisi yapıldı.