T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / NAZİLLİ - Çapahasan İlkokulu

OKULUMUZUN FİZİKİ DURUMU

2007 yılında eğitim öğretime açılan okulumuzda 21 derslik, bir fen laboratuvarı, bir kütüphane, bir BT sınıfı, bir toplantı salonu, bir anasınıfı bulunmaktadır. Ek binamız ise spor odası, kantin, öğretmen dinlenme odası ve depo olarak kullanılanmaktadır.Okulumuz sürekli gelişim içinde olduğu için öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarına göre İngilizce ve Sosyal Bilgiler odası gibi donanımlı ek derslikler oluşturulmuş ve yenilerinin açılması için çalışmalar devam etmektedir. Bahçemiz öğrenci sayımıza uygun büyüklükte ve yeterli oyun ve etkinlik alanı sağlamaktadır.Amacımız fiziki açıdan hiç bir eksiği bulunmayan okulumuzu donanım açısından daha zengin hale getirmek ve bütün sınıflarımızda bilişim teknolojilerini en üst seviyede kullanılır hale getirmektir.

SINIFLARIMIZ

Öğrencilerimize tamamen yeni malzemelerle donatılmış sınıflarda rahat bir öğrenme ortamında ortalama 20-25 kişilik gruplarla ders işleme imkanı sunuyoruz.

FEN LABORATUVARI

Bakanlığımızın göndermiş olduğu malzemelerle eksiği kalmayan laboratuvarımızda bilgisayar ,projeksiyon mevcut.Öğretmenlerimiz hazırladığı sunularla, yaptıkları deneylerle görselliği ön plana çıkarıyor.

BT SINIFI

BT sınıfımız Bilişim Teknolojileri dersinin yanısıra diğer derslerde de faal olarak kullanılmaktadır.İnternet bağlantılı 15+1 bilgisayardan oluşan sınıfımızda öğrenciler gün boyunca araştırma yapabiliyor, projeler üretiyor.Bilgisayar kullanıcısı olarak bilgi ve becerilerini artırıyorlar.

TOPLANTI SALONU

Öğretmenlerimizin kendi becerileriyle oluşturduğu toplantı salonumuzda projeksiyon, ses sistemi, bilgisayar ve internet mevcut. Ortalama 100 kişiye sunum yapılabilmekte,sinema salonu olarak kullanılabilmektedir.

SPOR VE OYUN ALANLARI

Oldukça geniş bir alana sahip bahçemizde öğrencilerimiz teneffüslerinde dinlenme, spor yapma, rahatlama imkanı bulabilmektedir.Voleybol ve basketbol sahalarımız sürekli kullanılır durumdadır.Ağaçlandırma çalışmalarımız devam atmektedir.

 

SPORTİF ETKİNLİKLER

Bir sınıfımızı masa tenisi için düzenledik.Basketbol, futbol ve voleybol sahamız var.Bahçemizin bir köşesine satranç oyun alanı yapacağız.

KANTİN

Ek binamızdaki kantinimiz öğrencilere gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri sağlıklı ürünler sunmaktadır.Dinlenmek,vakit geçirmek için kapalı alana sahiptir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.09.2021 - Güncelleme: 27.09.2021 19:26 - Görüntülenme: 217
  Beğen | 0  kişi beğendi